Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Lena Carlsson - 3 januari 2010 18:33

Så har jag haft däcklöpning med summa 8 däck som skulle byta plats. De nya var mycket tyngre än de gamla. Nu ska jag ägna en stund åt att repa mod att ringa jobbet, och säga att jag inte kommer imorgon. Det är ju pinsamt det. Och ännu värre jag borde ha tag i Majsan med, fast man får inte kontakta henne på ledig tid egentligen (å andra sidan har hon varit ledig så många dagar nu så vadå   ). Man ska lägga in om ledighet 14 dagar i förväg, men för 14 dagar sen kunde jag omöjligt veta att detta skulle hända just denna helgen.

Av Lena Carlsson - 3 januari 2010 12:46

Igår slängde jag ut 10 spannar vatten, som jag torkat upp från golvet i tvättstugan nere i källaren. Modell stopp i avlopp. Men det tycktes ändå vara rent vatten.

I torsdags tvättade jag håret med duschen över badkarskanten. Efteråt insåg jag att det mesta av det vattnet, om inte allt, runnit ut över golvet. I fredags när jag slutat jobbet, åkte jag hem oduschad för jag skulle ju ändå rensa avlopp. Att ta det i badrummet brukar vara gjort med en klackspark: en soppåse, handskar på händerna och en tidning under knäna. Men nu hade allt vatten runnit undan och lämnat en gudomlig sörja efter sig, som jag absolut inte vill befatta mig med. Modell duscha på jobbet i alla fall.

Ja, så nu sitter jag med vatten över två golv och väntar på rörmokaren. Så kan man också spendera en helg.

Men jag skulle bra gärna vilja träffa den person som en gång planterade en pil här ute i trädgården, alldeles jämte avloppsröret, en mörk natt.

Det stod förresten i mitt horoskop för 2010, att jag skulle få höga utgifter men att det inte gjorde så mycket för jag är sparsam. Det blir ett gnetigt år med andra ord! Inte unna sig någonting. Känns inte så roligt! Och att de höga utgifterna skulle börja redan första veckan på året ger mig lite ont i magen hur det ska bli...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards