Alla inlägg den 27 april 2011

Av Lena Carlsson - 27 april 2011 07:35

Jag tänkte att det är väl bäst att jag klargör en sak nu då, nämligen att jag som vanligt har haft fel. Det måste jag ha haft, och tur att jag inte körde själv får man säga (som ungdomen gör). För jag hävdar när folk frågar, att båten på resan gick sträckan Gedser - Rostock. Men flera har svarat, att så kan det inte ha varit. Nån har lite vagt t.o.m hävdat, att Gedser ligger i Tyskland. Så nu säger jag bara Rostock. Experten sa att vi absolut måste åkt från Trelleborg. Jag såg ju i Rostocks hamn att det går skepp även dit, men vad skulle vi då först in i Danmark och vimsa om?

Men jaja OK, vi säger väl för grannfridens skull då att jag åkte från Trelleborg till Rostock! Måste varit TT-linjen, eller hur.   . Jag som trodde att färjorna tog de genaste vägarna?

Jo som sagt, ungdomen (d.v.s. han som sa det), de tar inte bussresor utan kör själva. Det brukar jag också göra andra gången, men tycker att första gången är det praktiskt att åka buss, så man lär sig hitta vägar och sånt. Dessutom var Autobahn så tråkig att jag somnade hela tiden, så där är jag nog glad att jag inte körde! Eller flyger de unga. Och så fick jag veta, att jag inte ska ta en endagstur till T-land för det är bara shopping och tråkigt (passar inte unga!), på sin höjd ska jag resa till Helsingör eller varför inte H-borg? Lagom avstånd, fast allra bäst fick jag veta var om jag for till Växjö. Jaaa, så spännande, spännande! Och vilken fördel, då kan jag dessutom köra själv! Kanske tar de t.o.m euro så jag får slut på dem.

Eller som tanten Britta och Gunnel så riktigt sa, dem kan jag ju återlösa på banken. Jag min surpuppa tänkte annars att en" dagstur till Burg vore lagom, för att använda de sista euron jag har...". Experten - ungdomen sa då att där inte finns några affärer - man kan ju undra vad han tänkte att jag ville köpa? Jag glömde förresten att köpa något till er i B-torp när jag var iväg, så ärende har jag ju...

Eller kanske jag kan stanna i Trelleborg, det är kanske säkrast... Och om jag åker till Växjö kan ni rentav följa med och peka ut vad ni vill ha...

Och alla dessa ord har jag skrivit för att säga: jag tycker det är tråkigt när folk struntar i det jag säger. Det står t.o.m i katalogen att båten avgår från Gedser.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards