Alla inlägg den 3 april 2011

Av Lena Carlsson - 3 april 2011 22:26

Jaha du Poulsen, nu har jag "som skulle jobba helgen" klarat av den! Din tur är kvar! Idag steg jag upp tidigt, inte så tidigt som jag tänkt först - det var så mörkt ute så jag blev lite mörkrädd så - men före sex iaf. Sen hade jag sjöfågel-otta. Det är sånt man får ha när göken inte har kommit än. Man kör helt enkelt till nån sjö med öppet vatten där det finns sjöfågel av nån sort, och så har man kaffe och smörgås med, enkelt som så. Det gick förbi en och annan bil men annars var där lugnt. Några änder satt på varsin sten, en skock andra satt på rad på iskanten, och resten simmade. Bäst det var kom en mink eller iller eller något liknande, den hade lite svårt att ta sig fram för isen varken bar eller brast. Till slut simmade den med raska tag ut till fastare is.

När jag började känna mig lite dum som satt där körde jag hem. Duschade, slängde i en maskin tvätt, satte klockan på ringning till tio och sen la jag mig och sov igen. Kvart i tio ringde AMF och frågade ifall jag kunde börja tidigare, för vikarien hade blivit sjuk. Vikarier får inte bli sjuka! Vi bestämde att jag skulle gå halvett till nio, så gick Majvor kvar till tio. (Detta gav mig kalla fötter när jag skulle gå hem, tänk om jag får skit för det... En hel timme tidigare gick jag hem...).

Studsade ner i källaren och hängde upp tvätten, sen fixade jag frukost. Mumsade den lite snabbt framför Nyhetsmorgon, och fick på så vis en liten dos av det iaf. Sen tog jag ett tag med dammsugaren (nej, det kunde inte vänta!), och så var det dags för elvakaffe, påklädning och köra och jobba!

Jo, ni som nu undrar, jag var klädd även under sjöfågel-ottan! Men inte mer än att jag snabbt kunde byta igen när jag kom hem! Och apropå ingenting, så var AMF också inne i stan när Poulsen och jag var där. Tänk att vi fikade på varsitt ställe alla tre, vi kunde ju haft riktigt trevligt på samma ställe... Halva personalstyrkan liksom! Aja det kanske blir fler tillfällen.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards