Alla inlägg den 10 april 2011

Av Lena Carlsson - 10 april 2011 19:33

Ja så var det söndag då! Och det fina vädret fick jag med, så visst har jag nu äntligen tvättat, hängt ut och fått torrt! Åååh vad lakan och påslakan doftade gott! De kom ut vid tio-tiden och fick hänga hela dagen, eftersom jag inte var riktigt säker på hur varmt det var i luften. Nu såg jag att solen går ner i säck så det tycks vara regn på gång, men nu får det gärna komma, ha-ha! Det molnar på över sjön.

Jag själv har fixat i trädgården, inte allt kan jag säga men en god del. Klippt ner buskar och andra strånkar, rensat ini häcken (där folk dumpar sina godispapper samt en massa taxikvitton!?) och letat pinnar från nyårsraketerna. Det fanns inga, obegripligt nog. Jag blev riktigt trött ju av denna idoghet!

Kände, att nu får snart Svenssons säga vad de vill, jag vill ha ner häcken till marken och se hur den ser ut i nerklippt skick. Grenarna är enorma. Jag såg för mig hur jag hade en vacker, välskött (jag??) rabatt hela vägen istället. Så uppfriskande det skulle bli! Och inte en enda bilist skulle kunna klaga på att blommorna är för höga och skymmer sikten! Frågan är vilken sorts blommor / växter jag ska ha. Men det hinner jag ju ta reda på, det går ändå inte att klippa ner häcken förrän till hösten nu.

Svenssons säger att "jag får inte såga ner och ta bort häcken, den är så välväxt och fin!". Men jag är trött på allt papper som folk häver i den. Iofs slänger de väl in det på tomten direkt sen, så gör de hos andra. Jaja *suck*

AMF gick förbi förut. Med raska steg spänstade hon ner för backen till sina svärföräldrar. En stund efter hade bilen med kommit dit. Kul, hur kom den dit?

Nu molnar det minsann på riktigt. OK, jag ska ändå inte ut mer ikväll vad jag vet.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards