Alla inlägg den 8 april 2011

Av Lena Carlsson - 8 april 2011 09:54

Tänkte en hel del om den här dagen... så t.ex att det är dags att börja fundera på vad jag ska packa ner till resan? Det anses vara vår där och långt kommet...men här är det iskallt ute ju, så det inspirerar inte att ta med sig tunna kläder! Vad innebär en vår i Tyskland egentligen? På bilderna av de där pråmarna är folk klädda i kortärmat, men vem har sagt att de inte är tagna på sommaren.

När jag öppnade denna sidan, kom jag på att jag är ledig idag. Inte så dumt att komma på... För innan så tyckte jag som vanligt, att jag får skynda på lite. Nej, behöver jag inte! Idag intog jag en engelsk frukost: rostat bröd med marmelad (hemgjord!), bacon, ägg (skulle blivit poached men blev...förlorat), vita bönor i tomatsås, apelsinjuice (nypressad)... Samt förstås kaffe. Så jag lär nog stå mig tills ikväll idag också. Roligast höll jag på att säga, var juicen. Det stod i boken "litet snålt glas juice", så jag tog fram ett gammalt sockerdricksglas. Sen pressde jag ett apelsin, och det blev så mycket saft att det inte fick plats i glaset! Än kan de, apelsinerna!!

Varför, kan man sen fråga sig, finns det speciella sockerdricksglas? De är köpta på 60-talet skulle jag tro.

Jo som sagt, iskallt idag. Jag hoppades på väder för att tvätta och hänga ut sängkläder. Blev det förstås inte något av. Men jag får nog asa mig ut och rensa i trädgården, mycket som kommit upp ur snön och mycket som blåst hit. Ack ja. Annars skulle jag, som det känns just nu, tyvärr och till allas bedrövelse, kunna sitta här och skriva hur länge som helst. Men så ska man ju inte bete sig. Bättre jag klurar ut hur jag ska göra med mitt paket från Telia. Det är till tv:n, de vill att jag ska byta box osv så att jag kan se program jag missat, ja ni vet om man jobbar kvällen som somliga, kan man "med en enkel knapptryckning" se om programmet som gick tidigare på kvällen. De flesta säger "gå inte på det". Jag vet inte. Tre av de fjorton dagarna på ångerrätten har gått. He-he, och så har jag ett gammalt paket som ska sändas tillbaka till dem också! Det borde jag också göra idag, jag menar när det är gjort så är det, och det bara ligger här och tar plats. Jag kanske krafsar ner en rad imorgon om hur jag gjorde...


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards