Alla inlägg den 14 april 2011

Av Lena Carlsson - 14 april 2011 15:16

Idag har jag väl gjort det sista av förberedelserna inför resan: skaffat pengar! Det vill säga i euro. Ska stoppa dem ihop med passet och det där sjukvårdsintyget, så vet jag var jag har det. Inte dåligt för att vara jag minsann!!

Hemma har jag bytt dukar så de nu är gula och lila. Såg mitt påskpynt igår, och tyckte att jag gott kunde sätta upp dem, trots allt. Har också bytt gardiner i sovrummet, blå mot lila, och tänkte unna pippiarna detsamma. Fast nja...den de redan har, en vit, är  upphängd med sånadär fingerkrokar, så den är allt lite gnetig att gå upp... Får se! Jag har ingen vårjacka har jag kommit på, och tänkte passa på när jag var i stan idag. Provade en också, men tänkte att jag kan ju gå till fler än en affär. Men jag är ju som jag är, på väg till nästa ställe så kom jag på något annat och så glömde jag det hela. Nu vet ni det allihop (båda två rättare sagt!), att jag är likadan på fritiden som på jobbet!!

Ikväll tänker jag, säga vad ni vill, ha lite påskbuffé! Man får ju passa på. Inget avancerat, det blir ägg och sill, ägghalva med kaviar, lax med fetaostfluff, kanske några räkor och prinskorv... Kanske gör en sats Ört- och senapssill med, fast den ska man låta stå till sig tills nästa dag. Nåja, jag ska väl äta imorgon med. Jag får väl ta som omröstning: behöver jag en ny vårjacka? Och hur mycket ska den kosta iså fall?   

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards