Alla inlägg den 7 april 2011

Av Lena Carlsson - 7 april 2011 10:48

Nu Knudsen kom jag på ordet: reslust! Jaja. Det är likadant varje gång, bara att acceptera att jag lider av resfeber. För som alla vet: reser gör jag ju ändå en hel del!

Har ni märkt vad härligt det blåser ute idag? Det knakar i huset när det tar i som värst... Jag menar det blåser härligt ute för att jag ännu inte behövt gå ut i det, ha-ha! Jo en morgonpromenad, för jag lämnade bilen på verkstan och fick ju faktiskt gå hem därifrån. Stör mig lite på, att jag inte redan på morgonen tänkte på att tvätta lakan, det hade ju varit riktigt effektivt att hänga ut dem! Undrar om det blir samma förträffliga väder imorgon.

Denna helgen är jag treledig. Ja, vad är det att säga om det. Bra förstås! Jag ska fixa trädgården, det ska jag en helg efter alla grannar. Idag såg jag att de löv jag inte räfsade upp i höstas, blåser in till grannen, den granne som är arga på garaget! Jaja inte alla löven förstås, men endel, och inne hos dem står en full säck... Något från deras trädgård är den ju fylld med! Deras löv t.ex Så får nog säga att det blåser åt fel håll något... Fast jag tänkte göra som AMF: köra sönder löven med gräsklipparen. Kan bli kul att se grannarna ifall jag tar fram gräsklipparen i helgen! Fast Bladhs har ju redan invigt grillen, så vadå.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards