Alla inlägg den 4 april 2011

Av Lena Carlsson - 4 april 2011 19:56

Idag slutade jag jobbet kvart över fyra, och gick därifrån halv sex... Starkt va? Jag gick upp igen efter mötet, skrev rent det jag kladdat ner för hand, och så ville chefs-Bom ha några papper som vi fyllt i. Jag letade...och letade...och letade. Shema letade, Lina letade. Icke att vi hittade dem! Jag ringde några personer, den ena svarade men inte den andra. Hjälpte inte alls. Till sist fick jag gå ner och säga som det var, och det var inte alltför populärt. Men efter en stund kom Shema med en god idé. Så vi gick upp igen och fixade det hela, tack vare henne! Bom sa visserligen två gånger att jag måste gå hem och inte fick ha mer övertid, men jag sa att jag redan stämplat ut. Vad jag gör på min fritid är ju min sak, ha-ha! Så till sist kunde jag lämna ner pappren igen, och när jag skulle gå hem sa Bom "Bra Lena, det ordnade sig!". Fast det ju egentligen var Shema som ska ha äran...

Det var vår ute, så jag köpte mig en glasspinne. Sen körde jag till Vartorp och skulle mumsa den i solen, fast så himla varmt var det inte. Däremot var det en fin liten vårbäck som porlade så trevligt, och på andra sidan vägen forsade den i ett litet vattenfall! Så jag tog en promenad uppför den, en ridväg, tänk så härligt det hade varit att skritta fram där just idag! Hela promenixen tog 30 minuter.

Sen körde jag verkligen raka vägen hem.

Nu har just "112 - poliser" börjat, hade tänkt se det. Inte för att man lär sig något av det, som man gjorde av "112 - på liv och död", men ialla fall. See you!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards