Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Lena Carlsson - 24 juni 2010 15:42

Dåså är den stora dagen här! Med andra ord har jag egentligen inte tid att blogga, ha-ha! Men nu tror jag allt är gjort, kjolen ska torka med bara, helst innan gästerna kommer! Spolade hastigt av den förut och hängde ut den i solen. Tunn är den så det ska nog gå. Annars är allt klart, visst finns det fortfarande en och annan dammtuss och sånt i vissa hörn, men det är mest hörn där de ändå inte ska titta, gästerna!

Igår var Inger och jag i Tingsryd och åkte hästskjuts. Gud så skönt det var!! Hästen hette Ulmina och var brun med bläs. Ardenner. Vad kusken hette vet jag inte. Inger är ju rädd för hästar så jag tyckte detta var perfekt för henne, vilket det också var! Hon spann som en katt, sa att "här sitter jag som en prinsessa!". På hemvägen hade hon också riktigt roligt när hästen satte av i trav (det gick mycket fortare hem än ut).

Vi åkte från Tingsryd till Blötan, där det var rast. Turen gick i skritt och trav, längs banvallen mest, alltså genom skog och inga bilar. Vagnen var en höhäck.

I Blötan stannade vi och rastade vid sjön. Jag hade med smörgås och kaffe (förrätt), kycklingben (varmrätt) och varsitt äpple (efterrätt). Ha-ha! Naturligtvis fick även Ulmina ett helt äppel. På den stranden - där är så grymt vackert - kan man utan vidare sitta och glo en hel dag. Jag menar nu inte på dem som badar, utan över vattnet och på de bokar som växer runt om.

När jag kom hem var det första jag fick se, att de nya gardinerna passade exakt ihop med ljusen. Så jag fick byta gardiner! Sen var det dukning och sånt, och sen ut och plocka blommor. Efter det var den dagen gången...

Om två timmar nu kommer mina första gäster. Nu är jag inte så nervös, men gud jag har varit!!! Och problemfritt har det absolut inte varit. Men det ska nog gå...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards