Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Lena Carlsson - 7 juni 2010 09:04

Nu har jag fixat ett badrumsskåp - ja då fick jag inspiration till annat! Om det nu är genomförbart? Får fråga grannen... På IKEA hade de ett tjusigt skåp - som jag inte valde - med lampor var sida om ist f en ovanför som jag har nu. Hm, det var ju riktigt snyggt? Så, ja, Elbyrån behöver nog inte göra sig besvär på några veckor än! Jag menar, innan jag monterat ihop skåpet lär ju ta tid, blir kanske på semestern! Och så fixat de där lamporna, nu fanns de naturligtvis på IKEA, bara som en händelse, men jag var för snål och så iddes jag inte börja röja runt och leta efter lamporna dessutom. Eeehh...tror jag det är bättre att köra tillbaka bara för det? Nej, jag tror att jag hittar några i Växjö!

Efter detta for jag ner till G-ås förstås, för var ska Nationaldagen annars firas? Jag skulle ta hem gräsklipparen. Där fanns inget att göra, om jag inte ville klippa gräs förstås. Men jag höll igång ändå! Ja, det var mygg inne, mygg ute, mygg nere vid sjön, en mygga i bilen - det enda som hjälpte var att röra på sig hela tiden! Så jag måste ha sett stirrig ut som gick omkring eller viftade på mig hela tiden!

Idag ska jag göra en kaka till p-mötet, tvättat har jag redan gjort och ska hänga ut lakanet (hoppas på uppehåll!), så ska jag ringa 3-4 samtal, städa får vara för Tobbe kommer ikväll med... Ja, sen ska jag skicka ett mejl till, och så har vi rehab-möte i efm, och si sedan ska jag jobba kvällen! Sen har jag en skock plantor som ska placeras ut, så ja, jag får nog återkomma till denna sidan en annan dag!


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards