Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Lena Carlsson - 12 maj 2010 17:57

Jaha, så tar vi några dagar igen! I morgon är jag ledig = bingo. Just nu är jag aningen småjäktad, är hemma en timme och ska kolla mejlen = gjort, blogga, äta, duscha, vila... Sen är det kören som väntar. I söndags gick faktiskt bra, det var fler än jag som sa "det gick bättre än vi trodde i onsdags!". Överlägset värst var "Hear my prayer". Översta raden sjöng en ensam sopran, nästa rad vi kör-sopraner, sedan altar - tenorer - basar... Och eftersom basarna kom in först, sen tenorer osv. gällde det både att hålla reda på var sopranen var och var basarna var. Samt sitt eget då förstås! Men jag kan tänka mig att den är vacker att höra på, och vi fick applåder efteråt. Å andra sidan fick sopranen applåder varje gång hon sjungit, så det kanske inte var så mycket ägnat åt oss ;-D!

Så har jag köpt en ny tv, den gamla bara la av. Jag satsade på framtiden direkt och köpte en LED-tv, som jag fick be grannen om hjälp att bära in... För armarna räckte inte till! De må vara platta men de är långa!!

Min ridning blev också av igår, det var lite segt att ge sig iväg men dit kom jag. På hemvägen från jobbet gick jag ett varv i elljusspåret, sen hem och vila 30 min och sen till stallet. När jag kom ut till hagen lämnade Mumsan de andra hästarna och kom till grinden med långa kliv. Så jag är väl inte helt omöjlig! Ridningen gick bra, vi gjorde som vanligt inget märkvärdigt. När jag kom hem från stallet, hade jag så ont i fotsulorna att jag helst inte ville gå på dem.  Så jag kröp i säng tidigt, men väl där så fick jag ont i vänsterbenet också. Aj-aj-aj! Igår nös jag med, och idag har jag lite snuva och ont i pannan, AMF påstår att det är typiskt allergi. Jag vet inte.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards