Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Lena Carlsson - 7 maj 2010 18:17

Visst låter min rubrik lite som en boktitel? Men jag såg idag att det är så, det är inga blad på fruktträden just, men gröna knoppar. Björkarna däremot är gulgröna.

Jaha, då har jag börjat göra en pizzadeg! Tänkte göra egen pizza till mitt fredagsmyyys, det ska vara paprika, champinjoner, gul lök och vitlök. Med andra ord vegetarisk. Igår letade jag ju efter recept på fjällröding, jag hittade 24 stycken! Nej, jag läste inte igenom allihop, jag tog det som mest motsvarade vad jag tänkt mig samt att jag råkade ha alla ingredienser hemma! Huvudet och stjärtfenan slängde jag i sjön, gläder väl någon fiskmås. Fast jag vet inte ifall de flyter, de kanske sjunker och skrämmer livet ur någon annan fisk, jag menar mötande fiskar måste undra vad som hänt kroppen till det där fiskhuvudet?

Idag är det verkligen bara så rysligt väder, jag steg inte upp förrän tjugo över tio. Trots denna min lathet, har jag tagit mig tid att gå min runda i elljusspåret! Det var ju folk på fotbollsplanen, och kan de så kan jag! Sånthär väder var det i Norrköping förra året, när jag var där och skulle till Kolmården. Måste säga att jag satt på N-köpings station och övervägde att åka hem igen...

Usch höll jag på att säga, jag undrar hur det går för kören på söndag. När vi inte kan sångerna... Det känns inte inspirerande.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards