Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Lena Carlsson - 8 maj 2010 18:31

Idag stod det om Vårstädning i morgontidningen med underrubrik "Kan du städa?". Ja, och sen dess har jag städat! Det vill säga jag har fejat runt i köket mest, och jag började ju inte vid sju på morgonen precis! Men jag har tagit en massa grejer som jag inte tar i vanliga fall, och märk väl: jag har försökt vara miljövänlig också! Så jag har så långt möjligt använt citron, såpa, Coca-cola, salt och bakpulver. Men ibland fick Ajax rycka in också. Jag avslutade hela rasket med att byta gardiner, så nu har jag gardiner med pelargonior på!

Visst låter det hemtrevligt?!

Jag undrar ifall jag ska ha lust att städa mer imorgon? Kanske köra rent tvättmaskinen (citronsyra, halvt program, 90 grader)? För att inte tala om runt fågelburen, jag menar där kan man alltid  ta.

Jojo du Poulsen, så fort repade jag mig! Ha-ha! Men har du nån aning om, när vi ska feja kylen och svalen på jobbet? Om nätterna? Och när ska jag göra allt datajobb jag har? Om nätterna med antar jag? Någon sa att jag får göra det hemma, men jag har ju inte det programmet i min dator. Vet du förresten ett tips på mot dålig lukt under vasken: ställ dit ett glas vodka! Man kan även ha en vaniljstång i glaset (som tilltugg, hi-hi). Gissa om man gjorde det på jobbet, vad folk skulle tro att det vore vatten, nosa i det och oooh, vad det luktar illa!! Jag öger ingen vodka, annars kunde jag prova hemma först... Men vad som ger väldoft är, när man fejat ur kylen, en halv citron. Mmmm!

Nej, nu ska jag gå och duscha mig själv. Sen får vi se vad lördagnatten bjuder.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards