Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Lena Carlsson - 19 mars 2010 14:26

Hm ja, idag går inte klockan utan småspringer, men lite hinner jag krafsa ner här i alla fall. För jag måste hur som helst vänta på tvättmaskinen! Och så ska jag ha lite kaffe innan jag kör till jobbet.

Igår fick jag för mig, att jag skulle stiga upp tidigt idag, för att åka till stan och klippa mig. Gjorde jag det? Nejdå. Kom sen på att jag ju kunde gå ner till Humlan och fixa tid där istället, så slipper jag lämna samhället och krångla med parkeringstid i stan. Iddes jag detta? Nej igen. Men jag ringde i alla fall. Så om en vecka ska kalufsen kapas med några centimetrar. Egentligen är det bara luggen som behöver upp ett stycke, men om det nu kostar 60:- sådär, så varför inte ta ett helvarv när man ändå sitter där.

Idag har jag bara så ont i vä lillfinger, svullet är det med. Den minsta stackars fingern! Igårkväll hälsade jag på en tant som tycker att jag inte varit där på länge, vilket är rena rama sanningen. Men det kändes lite dumt och konstigt, tanten var sig inte lik. Visserligen är man 91 år så har man rätt att vara konstig, men då ska man inte vara det bara så på en gång. Jag kom liksom av mig och glömde allt det där jag skulle berättat om. Aja vi får se hur det blir nästa gång. Alla måste ju bli gamla en dag (nej, inte jag naturligtvis! Men andra).

Nähä, om jag skulle rycka upp mig och sätta på kaffe då. Idag har jag förresten satt sprätt på två ägg: det ena åt jag upp kokt och det andra delade jag. Gulan smetade jag in i håret och vitan i ansiktet. Sägs vara sååå nyttigt! Så håret är tvättat två gånger om, nosen med förresten. Jag menar, om jag skulle råka till att se ren ut som omväxling,    !

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards