Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Lena Carlsson - 6 mars 2010 17:50

Idag åstadkom jag en liten lustighet i alla fall, på hemvägen. När det är sånthär väglag kör jag runt ut på stora Växjövägen, och idag gjorde jag med det. När jag kommit ut såg jag att det kom två bilar från Växjö i hög hastighet bakom mig. Naturligtvis kan man då anta att jag raskt smet in i högerfilen så de smidigt kom förbi mig, men detta var inte en sån gång. Utan jag trampade ner gasen och hoppades på att hinna fram till enfil innan  de kom ifatt mej. Jajamen! Så de fick vackert hålla sig bakom - väldigt nära bakom - en hel kilometer!

Vill påpeka, att jag kom upp i 100 km/h, så jag var inte till hinders på så sätt!

På jobbet var det med AMF till klockan två, och sen IG i två timmar. Imorgon blir det tvärtom. Jag höll inte så mycket distans till AMF idag som igårkväll, men man kan säga att IG och jag hade mycket att prata om. Det var det jag skrev om igår helt enkelt. Försvarstalet. Det visade sig att Poulsen hade sagt till IG, att nu kokar hon nog ihop ett försvarstal. Jadå. AMF söker förresten redan nu efter, om det är någon dag nästa vecka som vi kan åka ihop. Jag skulle inte tro det, va! Nånstans måste jag markera! Visst kan hon åka med mig hem från p-mötet men kanske att jag inte ska direkt hem... IG sa, att på detta p-mötet kanske vi blir både manglade och hopknycklade.

Jag kan inte förstå, hur AMF kan sitta på mötet och ge mig skulden för att all personal och en hel avd är nedtyngt, och sen 4 dagar senare tro att jag glömt allt och kan jobba på som vanligt! Jag kunde lika gärna ha varit sjukskriven och sönderbruten! Jag rentav borde varit det! Hm...tur vi är två skamfläckar!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards