Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Lena Carlsson - 8 mars 2010 19:16

Enligt IG, så har AMF manat henne till att gå ner till chefen och prata illa om mig. Det är också tvärtom, när jag var på medarbetarsamtalet, skulle jag passa på att prata illa om IG. Vi har varit bulvaner! Är det sånt som stärker oss som medarbetare?

Av Lena Carlsson - 8 mars 2010 18:20

Jaha, så var då helgen till ända, det där med att jobba varannan helg har jag kanske inte haft så ont av än. Fast visst, som de säger, jag är singel. I varje fall så gick AMF och puffade på mig de två timmar vi jobbade ihop igår, sådär som kompisar gör.

- Åh vad skönt att du kom! Jag har varit så spänd och haft riktigt ont när jag jobbade med IG.  Du vet hur det är! Men nu släppte det när du kom. Det var verkligen skönt att du kom! Nu kan jag vara lugn igen.

Människan tycks på fullt allvar tro, att jag redan är redo att glömma vad som sas på mötet. Vad hon själv sa. När jag kom ner för att rapportera på kvällen var Inger där, hon skulle jobba natten på en avdelning. Hon hade redan hört om läget uppe hos oss, och ville höra mera. Så jag satt med uppe på B till halv tolv! Det var riktigt skönt att sitta på jobbet på natten och inte behöva göra något! Vi får se framåt helgen, då är jag treledig, men om Inger jobbar...

Nu funderar jag på att sticka till P-ås. Lika bra att involvera hela skyddsnätet.

Jag är helt otroligt sugen på köttfärspaj!! Vad gör man åt det? Apropå det, så skulle jag lämnat igen en bytta i B-torp idag, men det kom jag ihåg först i Eke. Och då ville jag inte vända precis.


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards