Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Lena Carlsson - 13 mars 2010 16:21

Åh vad kul, idag kan jag blogga igen! Igår var det stenkört, att maila likaså. Hmm, nu kan man ju undra vad jag hade att säga igår? Men men , det är historia som Gunde Svan lär ha sagt. Nu lär jag förresten få vara snäll här hädanefter, för nu har Shema fått adressen med. Hon ska också börja blogga, fast hon inte får det för sina barn, de tycker hon är mogen för facebook istället.

Igår skulle förresten Shema och jag åkt till IKEA, men jag fick aldrig tummen ur, så det blev inget. Hon var dock inte sur för det utan bakade istället ett hundratal bullar, några vetelängder, en sockerkaka och ett otal muffins. Se där så duktig istället för att slösa bort pengar. Jag bakade men inte förrän kvällen, först var jag på Jysk och försåg sängen med nya kuddar och lakan, istället för alla lakan som IG fått. Sen bakade jag Frukostbröd (som man plattar ut över plåten och skär i 8 bitar) och Marions halvgrova limpa.

Idag började jag dagen med morgonsamling i Sandsbro! Nåja, IG och jag var med på Kvinnofrukost i Sandsbro. 70 kvinnor var där sammanlagt, de flesta äldre än jag om man får säga så. Det serverades 2 sorters (hembakt) bröd + en sorts tekaka, ost och vitmögelost, korv, köttbulle på tandpetare + gurkskiva, 2 sorters marmelad, ägghalva, Kåsebergasill, två sorts groddar varav en var trassel (som IG kallade skägg), samt sån "efterrätts"-kex, apelsinklyfta och cocktailtomater. Samt kaffe och juice förstås. Det var lite modell julbord, man åt och åt... Sen var det en präst som pratade i en halvtimme, och så fick man ställa frågor. Alltihop tog två timmar. Sen åkte man hem igen. Utom jag som alltid är avig, jag for in till stan igen i lite ärenden. På hemvägen köpte jag en vetelängd och så smet jag upp på jobbet och bjöd dem. Såg sen fram emot att få komma hem... Men hann inte mer än hem förrän jag blev bortbjuden igen! Ack ja... Nåja man sparar ju mat hemma, fniss...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards