Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Lena Carlsson - 18 mars 2010 16:11

Jaha...så var jag här igen. Har inte skrivit på minst tre dagar, det har varit försent eller så har jag inte varit hemma. Vad masigt det är att vara borta varenda kväll! Och i morgon kväll jobbar jag, precis som lördag, det är lite jobbigt så faktiskt emellanåt. Igår var det kören, jag blev bara så trött på hela alltet när jag stod där... Varför ska jag vara med och öva när jag ändå jobbar när vi ska sjunga? Denna gången, nästa gång, den 13:e juni... Bara en gång denna terminen kan jag vara med! Så varför öva och klämma i? Ingen mening, jag kan sångerna något sånär, det räcker för framtiden. Och hur tråkigt är det inte att jobba varannan helg? Eller helger överlag, finns det verkligen inget annat jobb till just mig, där jag slipper helger.

I tisdags kväll kom det ingen ersättare när jag skulle gå hem, så då stannade jag kvar. Man lämnar inte en ensam sådär. Sen fick jag gå ner och ta reda på vem som skulle kommit vid 16:00, det visade sig att de inte ringt in någon. Så när jag kom hem var jag både trött och uppstressad, och då skulle jag till stallet! Kändes verkligen som att det hade kvittat! Men iväg kom jag, sa till Nina att "vi tar bara en väldigt kort och lätt ridtur". Det höll hon med om, hon tyckte att fem minuter räckte! Jamen, tio minuter då? Du sa ju en kort tur! Vi skrittade mycket och travade lite (väldigt lite), sen vände vi rätt upp och när vi nästan var klara med det så gjorde Nina en bakdelsvändning alldeles av sig själv! Sådär, nu hade vi gått dressyr med! Ja, och efter en kvart klev hon med stora raska steg in och ställde upp sig på medellinjen! Måste säga, att hade jag inte varit så vissen till sinnes så hade jag skrattat åt henne. Sett ur hennes synvinkel: hon hade skrittat, travat, gjort dressyr, skrittat av sig...vad mer fanns att förvänta? Jag var rätt glad att jag var ensam i stallet just då, så ingen noterade hur fort vi kom in igen!

På jobbet får vi inte välja vilken semesterperiod vi vill ha, vi blir placerade om jag och några till har fattat rätt. Och vi får inte boka resor eller dyl förrän vi fått semestern beviljad. Tur man inte har några semesterplaner i år, med andra ord. För hemma får man väl vara hoppas jag? Och i Blekinge? Och jag hoppas att jag får prata fritt hemma med mina undulater. Men det är inte säkert...kanske bäst att be om lov innan. Och att spela musik i bilradion...kanske inte heller. Jag har ju fått bassning för det förr.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards