Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Lena Carlsson - 9 mars 2010 16:52

Hurra! Idag har jag sett årets tre första snödroppar! De står nära väggen till badrummet. Jag tycker de ser lite förskrämda ut, men de står där tätt tillsammans i alla fall. Idag har det varit soligt och fint, inte varmt i luften men solen värmde skönt. Jag tog en liten promenad.

Idag är det en vecka sen det där lattjo mötet. Och imorgon har vi ett vanligt p-möte, då ska vi fortsätta på temat, vi skulle tänka på det i mellantiden. Så frågan är vad som ska sägas där. Vad jag ska stå till svars för denna gången. Det stod i mitt horoskop för denna veckan, att på jobbet skulle jag vara tyst. Jaja, jag får väl tiga och samtycka.

Nu har jag blivit anmäld till en Kvinnofrukost på lördag ihop med IG. Jag tycker att vi kan säga till de andra att vi på något vis ska äta frulle ihop, men inga detaljer. Det kan de gissa på, de som ändå undrar varför man ska ha kommunikation.

Jag har gett bort en massa lakan till välgörande ändamål som det så fint heter, så nu börjar det bli ont om i förrådet! Så nu får man väl rätt fixa nya. Ser några tjusiga i en katalog här...ett knallrött kanske? Och något vårgrönt, ja! En ny kudde behövs med, de håller inte i evighet konstigt nog. Får bli en tur till Jysk i helgen kanske... Men säger bara en sak: vägrar dun!! Jag skulle få mardrömmar av dun! Nu ska jag upp till Nina och se vad hon säger.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards