Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Lena Carlsson - 5 mars 2010 22:47

Ja, jag önskar jag kunde se det roliga i det här. Men nej, inte än. Arbetspasset började med att AMF höll ett ca 10 min långt försvarstal, som började med att hon visst hade hållit med mig!
- Ja det gjorde du...först, sa jag. För så var det ju, hon sa nångång i början att "vi kommit varandra närmare när vi börjat jobba mer ihop". Men sen hade hon "blivit påverkad av de andra, du vet hur man påverkas av alla andra". Så det var förklaringen. Men varför påverkades inte Poulsen och IG?

Om att jag fick skäll av chefen för att all personalen har ont, eftersom jag som rehab-ombud inte ser till att vi använder de hjälpmedel vi har, sa AMF:

- Ja, jag hade tänkt säga något, men, nej.

Det var inte heller populärt att IG ringt hem till mig, och vi pratat länge. Och nu är det helt plötsligt inte jag som är skulden till allt fördärv. Nu är jag helt plötsligt upptagen i gemenskapen igen (ja, enl AMF ialla fall) och inget har hänt... Majvor sa "välkommen" när jag kom. Tror de att jag bara kan stryka ett streck över det de sagt?? Och söka jobb och sluta här får jag absolut inte!! Nejdå, vi ska reda ut det här, "vi vet ju vems fel det är", och "bara vi börjar jobba alla mot samma mål", fast på mötet förespråkade AMF splittring av gruppen. På onsdag är det p-möte, då ska vi fortsätta detta. Fast det står i mitt horoskop att jag ska vara tyst nästa vecka. Jaja, det var jag denna veckan med. IG hade noterat att jag aldrig fick ordet öht, jag skulle som sagt bara hålla med de andra. Låta mig påverkas av de andra, kanske! Naturligtvis vore det det bästa. Då arbetar vi ju mot samma mål i alla fall!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards