Alla inlägg den 15 september 2009

Av Lena Carlsson - 15 september 2009 04:48

Usch, jag har inte sovit en minut inatt. Energiska personer kliver då upp istället för att ligga och dra sig, och uträttar saker. Det har inte jag gjort, så nu är klockan kvart i fem och jag måste strax dra igång. Jag har inte bakat bullar, bytt gardiner eller städat. Rosrot, om jag ringer till dig när jag skrivit klart detta, kommer du ilande då?

Där min väntade släkting bor, äter man inte köpt fikabröd. Aldrig någonsin. Det ska vara hembakat!! Där bor en dam som bakar åt affären. En gång när vi var i Blekinge tänkte jag köpa vetebröd som var bakat i Danmark. Tror ni det gick? Bakat så långt borta, utomlands, nej det gör man inte!! Hembakat ska det vara! Så nu ska jag göra hastbullar, det klarar jag ju av utan jäst.

Städa, dammsuga, var heller ingen idé förrän jag bakat färdigt. Det är mycket socker på köksgolvet t.ex Och undulater "skräpar ner", så runt dem måste jag också ta. Helst ini buren också, skulle behövas.

Ja, och så har jag fortfarande sommargardinerna uppe. Hörni! Sommargardiner! Med blommor på!

Igår skulle jag ha kokt plommonsylt samt plommon-och äppelmarmelad också. Det gjorde jag inte heller. Jag la nog lite för mycket tid på att hitta fyllningen till kycklingen. Den är å andra sidan stekt!! Otroligt, ja jag vet. Jag bakade en plommonkaka och en äppelkaka igårkväll, samt då stekte färdigt kycklingen. Det är så nervöst med kyckling, de blir farliga om de inte är välstekta. Bättre då låta den valsa två gånger. Dessutom blir såsen nyttigare, för idag kunde jag ta bort det där fettet som blir ovanpå. Det har jag lärt mig av en kvinna som haft hjärtinfarkt.

Jesses, jag har en duk kvar att byta med. Det är blommor på den med. Jag har 4 timmar på mig, håll tummarna... Äh, det gör ni som ni vill förresten!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards