Alla inlägg den 9 september 2009

Av Lena Carlsson - 9 september 2009 14:39

Äntligen har jag kommit in här på det nya! Det tog sin tid, är man oteknisk. Idag är det sommarväder ute, jag har tagit in plommon och gjort plommonmarmelad med citron och ingefära, och så har jag utnyttjat vädret genom att hänga ut två maskiner tvätt  Cool! Ramona var upptagen igår, hon skulle vara sällskapsdam åt den yngre Ramona, och det var osäkert vad yngre Ramona sa om att bli lämnad själv i hagen. På så vis fick jag kvällen fri att sticka till Rödje istället. Dessvärre hade en häst ringorm där, det är därför jag tvättar hästkläderna idag.

Det börjar molna på nu, så jag får nog se upp lite med tvätten. Unnar inte Bladhs nöjet att det regnar på den. Om det är väder imorgon, funderar jag på att gå den där ridleden-rundan som jag skulle ridit i somras. Så himla långt är det väl inte från Libbhults ängar till Klavreström! Frågan är däremot hur jag ska gå tillbaka: banvallen eller vägen? Det är ju smartast banvallen, då landar jag i Lilla Heda och det är inte så långt tillbaka upp till Libbhults ängar för att hämta bilen. Bara hiskeligt mycket uppåt.

På tisdag kommer min farbror hit, han vill röja upp i trädgården. Tycker visst att jag inte gör det så flitigt? Vadå, jag gör det i min takt bara! En granne, Sonja, brukar påpeka att jag har mycket att klippa ner på hösten. Till folks förtret gör jag inte det på hösten. Gissa att det glos, kan jag säga  Förvånad! Men till min stora förtjusning läste jag i en trädgårdstidning förra veckan, att man ska klippa ner på våren! Samt lägga klippet som gödning på stället, det syns inte när det gröna växt upp. Ha-ha, än en gång fick jag rätt...

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards