Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Lena Carlsson - 28 februari 2010 13:57

Jag har inte gjort någonting än idag! Har knappt ens kommit fram till elva-kaffet än. Starkt va? Jag överväger starkt att gå ut en promenad för att i viss mån vara som en normal människa...

Moa och Filippa   har varit ute och skällt flera gånger. Igår var husse ute och skottade snö, och Moa satt troget bredvid. Det såg så mysigt ut! Vilken härlig hund, gamla damen! Det verkar vara bra att ha hund, då måste man upp och ut redan på morgonen.

Igår skrev jag ju om att köpa pizza för att jag inte kunde vänta tills maten var klar. Om pizzabagaren blev så mycket gladare av det är väl tveksamt, men jag köpte en i alla fall och mumsade i mig av den. Sen precis när jag ätit klart, ringde telefonen och jag blev bortbjuden, de sa att om jag ändå skulle se Melodifestivalen kunde jag komma till dem "och äta en smörgås". Aja... No comments!

Även om jag jobbar nästa helg, är det skönt att vara ledig denna. Man behöver ju, som AMF sa, inte hänga upp sig på att man jobbar varannan helg. Varannan är man ju ledig, och att vara ledig vardagar är inte fy skam det heller. Då kan man ju uträtta ärenden, det kan man inte på helgen. Och det är härligt att ligga i sängen, ev med sin frukost jämte, och lyssna på när grannarna ger sig iväg till sina jobb...   Mo-ha-ha-ha!


Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards