Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Lena Carlsson - 21 februari 2010 18:19

Jaha, då var första delen av min första "privata" helg avklarad! Var fler arbetstimmar och mindre ledighet, men det gick det med. Igår sa AMF att jag "såg trött ut och det brukar jag inte". Men sen när jag skrapat bilen var jag pigg igen. Och nästa helg är det det andra gängets tur, ha-ha! Imorgon jobbar jag kvällen, 16-21, och på tisdag 7-16. Sen är min helg helt över.

Helgen började annars ju i fredags med att jag skulle börja jobba kvart i fyra. Vad händer då när jag ska köra fem över tre? Jag får inte upp källardörren! Ytterdörren har ju suttit fastfrusen länge nu, men källardörren har varit pålitlig. Jag hade varit ute två gånger innan och då var det inga problem. Men när jag skulle till jobbet - totalstopp! Jag försökte med båda dörrarna i en halvtimme, sen ringde jag en granne som kom och lyckades låsa upp ytterdörren utifrån. Jag blev försenad en kvart, det kunde varit värre. Poulsen fick roligt i alla fall!    

Jag steg upp kvart i fem idag, för nog rackarn var det skottning för att få ut bilen! Snön vräker ju ner hela tiden, så klart de kör vall. Sen nu när jag kom hem så var det vall igen - bara att skotta på nytt!! Lite roligt som hände på jobbet i helgen var en stor tavla som brakade i golvet, på sin väg fick den en fullträff på en väggkontakt som gick i "tusen bitar". Det roliga är att tavlan föreställer en präst, och han susade ner när lilla prästfrun som jobbar där, passerade. Jag vill påpeka att jag var långt därifrån!    

I veckan är det rehab-möte, obegripligt nog ligger det på torsdag (lön!!) och då är jag ändå där. Inte på onsdag som är min enda lediga dag, man får glädjas.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards