Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Lena Carlsson - 6 februari 2010 18:32

Ledig helg, och jag har ägnat mig åt att städa. Jag måste ändå ha golvet i köket och på toa så rent som möjligt till golvläggare Rooth kommer, och varför då inte ta riktigt ordentligt överallt. Mattorna åkte ut i snön i några timmar, de fick pisk och hej vad snön blev smutsig där de legat! Det var verkligen behövligt!

Igår jobbade jag till tre fast sen hade vi sorts möte med nya chefen och en person till från Attendo. Lite krismöte sådär, vi pratar ju långt ifrån samma språk än. En uska från Linköping har varit hos oss en vecka nu (vilket gör att jag helt plötsligt tänker på östgötska ist f småländska, men det går väl över), och hon hade sagt att vi jobbar för långsamt. Samt en annan grej som vi inte heller delade åsikt om. Så nu var vi lite på bettet men det var Attendo med förstås. För vi vill ju ha mer personal, nu gick det ju bort en till när Empan slutar, men de anser då utifrån vad deras uska sa, att vi inte behöver fler. Så man hade lite ont i huvudet och var lite lagom slut när man kom hem igår. Vad händer då?

Jo, ända ut, innan jag ens kommit fram till källardörren, hör jag mitt brandlarm tuta! Får panik naturligtvis, får upp dörren i alla fall och slänger sakerna runt mig i källaren innan jag rusar upp. Ser för mig hur hela övervåningen står i lågor med bolmande rök. För visst luktar det rök?! Eländes spektakel...vad vad vad var det jag gjorde på morgonen som orsakade detta? Hur länge hade det pågått?

Och varför detta just idag!

Det brann inte någonstans. Vad som än fått igång brandvarnaren så inte var det eld och rök i alla fall. Jag fick tyst på den, men det tog bra länge innan jag hämtat mig. Och när jag gjort det, kunde jag inte hitta mina dörrnycklar. De hade jag ju hivat ihop med det andra. Så det tog en stund till, innan jag hittat dem.

Men det var en förfärlig tur att det inte brann i huset.



Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards