Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Lena Carlsson - 7 februari 2010 12:30

Jaha, då börjar jag med att hälsa poulsen välkommen tillbaka till hit! Nu ligger du många inlägg efter, och jag förväntar mig naturligtvis massor av kommentarer! Ha-ha!   Ser du, jag hedrar dig med en "dam-detektiv"!

Såg ni melodifestivalen igår? Jag hoppas verkligen att det inte var nån av mina bekanta som ringde och tokröstade på "Road salt"? För det första börjar vi väl få nog och övernog av just vägsalt, och för det andra så gav låten mig vibbar av "jag-mår-skitdåligt-och-vill-bara-ligga-i-sängen-med-täcket-över-mig". I det läget tror jag nog att den låten är riktigt bra! Den är kanske inte alls dum på rätt ställe, men melodifestivalen var verkligen inte rätt ställe enligt mig. "I did it for love" däremot var given att gå direkt till Globen däremot. Men det gjorde den naturligtvis inte bara för det.   .

Nu har mina fåglar ljusgröna gardiner i sina fönster. Får jag säga det själv så...blev det rätt vårlikt! Fast det är kanske tur att fönstren är så tätade som de är... Bakom den ena gardinen jag tog ner, hittade jag en halvdöd krukväxt. Hällde på massor av vatten, men utgången är inte given än. Så visst är det bra att byta gardiner ibland! Även de andra rummen har fått nya, alla i grönt utom sovrummet, de är vita med bruna ringar på. Ljusare i alla fall! Efter detta ska jag gå en rond med kylskåpet, sen är det bara röjningen av källaren kvar, ha-ha! Ja, och så riva ner sista snön från taket över uteplatsen. Ser förresten att Erna och Roland med har börjat krafsa ner snön från sin uteplats. Så har jag ändå inspirerat någon!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards