Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Lena Carlsson - 15 februari 2010 13:21

Kennert i P-ås hävdar bestämt, att de på hans jobb har slagit fast att "traktorer och jag (Lena C) inte har på nya vägen till Växjö att göra". Utöver förolämpningen att kalla Fabian för traktor, anses det alltså allmänt att jag ska köra rundan om Rottne. I och för sig är det en lättare väg, inte ombyggd intill krånglighet. Därför att jag "kör för sakta" = 90 km/h, eftersom bilen ännu är lite ovan och det är vinterväglag. Särskilt det sista! Folk som kör så sakta ska, var gång det är nån bakom, köra in på närmaste p-plats och släppa förbi.

Jisses och jisses, jag trodde det var där vägen blir tvåfilig, som de bakom skulle passa på att köra förbi? Om de inte klarar att köra förbi annat än stillastående bilar, kan jag kanske ifrågasätta deras körskicklighet tillbaka? Och vadå jag ska in på p-platser hela tiden? Jag vill väl också komma hem!

Denna diskussion kom sig av att en tjej, Elin, precis där tvåfiligt blir enfiligt, blivit omkörd av en långtradare. Hon fick ju bromsa men hennes bil blev fasthakad i långtradaren, så hon åkte med ett stycke. Vilken panik!

- Hur sakta körde hon då? sa Kennert. Nu vet jag ju inte det. Men hon körde väl inte saktare än folk i allmänhet.

Natten som gick, skulle jag stigit upp 03:30 och sett på konståkning. Men när klockan ringde hade jag glömt det, så jag stängde av den och sov vidare. Det var jag inte särskilt glad för när jag kom på det sen på morgonen.

Kennert har förresten även något emot att jag bloggar. Fast han inte har en aning om vad det är för något. Jag fick förklara det både i fredags och igår. Han påstår att det kommer att förfölja mig hela livet och att man inte kan dra sig ur. So what, jag är singel, ingen kommer att ärva detta efter mig ändå.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards