Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Lena Carlsson - 14 februari 2010 18:57

Sådärja! Jag tog bara en liten tur ner i källaren, tvättmaskinen dundrade så jag trodde att den var klar, men det var den inte. Den dundrar när den centrifugerar, för är det som den tycker, mycket i den så traskar den iväg över cementgolvet under tiden. Men man ska ju fylla den för att vara miljövänlig? Det är inte ens någon tung tvätt idag, mest för att jag inte hade någon ren bh faktiskt så många såna! Ja, och så lite utfyllnad, ha-ha!    

Ser ni på OS, gott folk? Jag steg upp 03:00 igår och såg invigningen, det är ju liksom nödvändigt. Vid 05:00 tänkte jag hämta tidningen och ta kaffe och smörgås i sängen ihop med den, men naturligtvis kom den en timme senare bara för det. Fast jag gjorde det jag tänkt, sen sov jag några timmar. Senare på dagen skulle jag ha tag i benfri märgpipa - i mina öron låter det som benfri benpipa! På Norremark fick jag tag i ersättaren bog. Jag skulle göra brasilianska rätten Fijoada (Fia o Ada), som innehåller som sagt nötbog, rökt samt rimmat fläsk, bönor, chorizokorv samt grön paprika. Den skulle koka i 2 1/2 timme (skratta månde e.on) Och så skulle jag köpa en glödlampa till min nya fönsterlampa i köket, köpte en såndär "energy saver", men den var för stor. Inte i sockeln men för övrigt. Så jag fick inte över röret.

Sen skulle jag se OS samt Melodifestivalen. Fast jag sov bort 4 låtar... Jaja man kan inte vara uppe dygnet runt. Till min förtret skulle puckelpist komma mellan midnatt och morgonen, så jag orkade inte hålla mig uppe. Så jag kände mig rätt besviken när jag la mig.

Idag bjöd jag Svenssons på Fijoada, inte vet jag om de blev gladare för det men jag blev det i alla fall. Sen gick vi en runda i skogen. Sen åt vi semlor.

Av Lena Carlsson - 14 februari 2010 09:02

Min Alla

 

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards