Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Lena Carlsson - 18 februari 2010 16:15

Nu har det börjat bli en såndär kall blåsig dag igen. Det var den inte från början! Jag hade tänkt ha en göra-ingenting-dag idag, min enda lediga dag denna veckan så varför göra en massa, men så började telefonen ringa. Både den fasta och mobilen. De gick nästan varma till slut. Söderberg & Partner ville att jag skulle leta rätt på ett viktigt papper jag har någonstans, det tog tid att (inte) hitta det, chefen på Swedbank ville bli kontaktad för ett möte (de vill att jag ska komma tillbaka som kund), och så var det något sånt där nummer från nån marknadsundersökning tror jag. Sen när de slutat ringa körde jag upp ett gammal rostigt rör till återvinning.

I tisdags såg jag ishockey innan jag åkte till jobbet (6-2 till Sverige), jobbade som sagt och sen sa AMF att jag såg "helt slut" ut. Trots det så var det ju riddag med en pigg häst som ville trava hela tiden! Hem och duscha, sen tänkte jag lägga mig tidigt men då var det skidskytte... Och Sverige vann tack vare en rusch av Björn Ferry! Sen var jag väldigt trött... Inte sådär obehagligt så man inte vet av sig utan behagligt trött!

Igår onsdag hade jag gärna varit hemma kvällen, men si det var kören. Efter det var det ishockey igen damer - vad fasen skulle jag se på det för?? Canada vann med 12-0!! Var det något att sitta uppe halva natten för?? Sen direkt på det började herrarna värma upp för sin hockey, men då stängde jag av innan de satt igång matchen! Låtsades att nu var det inte mer... Sen tog jag rejäl sovmorgon idag. Tänkte att hockeyn går ju i repris idag, men när man nu inte längre har någon tv-bilaga så vet man ju inte när. Ikväll ska jag i alla fall vara hemma. Gud så skönt.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards