Alla inlägg den 1 april 2010

Av Lena Carlsson - 1 april 2010 15:01

Jaha, då sammanfattar vi några dagar igen! I tisdags var jag i stallet, tänkte först varit i ridhuset som vanligt - hur fantasilös är man? - men föll sedan för tanken att skritta ut i vårkvällen och lyssna på fåglarna. Medryttaren på Herkules hade också varit ute "en stillsam runda", och han hade varit nästan omöjlig att hålla på hemvägen. Mmm, just det...

Nina var ganska vild hon med! Hon skulle t.ex inte gå den väg jag hade tänkt, utan samma som Herkules gått! Annars hotade hon med avkastning! Jaja, runda som runda. Två gånger stannade hon för dans, när hon tyckte att nu går vi väl hem? Sen när jag väl repat mod att vända, blev hon lika sjövild som Herkules: nästan omöjlig att hålla! Att lyssna på fågelkvitter var inte att tänka på!

Igår var jag i stan en runda för påskshopping. Som om inte jag jobbar i påsk? Men jag hade mina skäl. När jag var inne på Gallerix ringde min bankman, och ville träffa mig "kan vi säga imorgon?". Så jag fick asa in till stan idag igen, vilket ju då naturligtvis brände ännu mera pengar. Suck suck. Det hade det försås inte behövt, jag kom ut därifrån 10:25...bussen gick hem 10:50. Då var valet "fika i stan eller åka hem?" Ska jag bara vara i stan en timme, det är ju rätt mysigt att gå och fika med...? Ja, så gjorde jag det. Sen gick ju inte nästa buss förrän halvett, det var kallt och vad gör man då, jo man går in i affärer.

Nu borde jag göra annat än att sitta här, jag är hungrig t.ex Tänkte ge mig själv lite påskmat, jobbar man helgen men är ledig idag så är man. Ikväll ska Poulsen och jag till Blåkulla, få se om IG vill med också. Förra året sms:ade jag 7 stycken och alla sju kom med! Vi hade så trevligt!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards