Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Lena Carlsson - 26 juni 2012 19:30

Hi-hi-hi... Eller nej förresten, glöm det. Nu ska jag älta alla mina grubblerier angående min enda semesterplan. Så kanske någon har ett smart svar. Som det är nu är, slutar det väl med att semestern både hinner komma och gå innan jag bestämt mig.

Själva grejen är att jag tänkte gå Vasaloppsleden. Hög tid att fixa boende (jag vet var, bara tal om att bestämma sig och då boka rum). Nästa fråga är om jag ska köra själv eller ta buss? Har sina för- och nackdelar båda delarna. Med bil kan jag hasa mig fram i den takt jag vill, och framför allt köra hem när jag får hemlängtan! Men med buss (fr Stockholm) kan jag koppla av, och framför allt kanske träffa fler som också ska gå. Fast med egen bil kan jag flytta mig runt i Dalarna också, annars får jag passa busstider hit och dit!

En annan fråga är, ifall jag får tag på någon som kan vakta huset här hemma! Har hört med en granne men inte fått svar. Har också frågat en annan bekant men inte fått svar därifrån heller. Och utan husvakt så ingen resa, för det handlar ändå om två veckor nästan! Och hmm, känns lite länge att vara borta två hela veckor...

Ja, och hur ska jag nånsin kunna göra detta, om jag inte är beredd att vara borta så länge?? Vore det inte lika bra att gå leden, så jag får den ur mitt huvud? Tänk om jag kunde bara bestämma mig!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards