Alla inlägg den 22 maj 2012

Av Lena Carlsson - 22 maj 2012 22:55

Mo-ha-ha! Jag fick skriva till bloggen för jag hade glömt både mitt användarnamn och lösenord hit!

Idag slutade jag halv två, och sen tänkte jag hjälpa Åse B med gräsklippning. Hon är ju singel precis som jag, jobbar mycket precis som jag och har dessutom en skock hästar att ta hand om. Utöver katt och vovs. Nu är hon dessutom förkyld, så jag tänkte vara ädel och köra dit och klippa gräset ner mot sjön så skulle det vara gjort när hon kom hem. Och då skulle jag dessutom vara klar innan och ha hunnit köra därifrån först! Jag hade tre timmar på mig.

Så jag knölade ihop gräsklipparen och in med den i bagaget. Men antagligen vek jag ihop den för slarvigt, för när jag sen ställde upp den, släppte inte mindre än tre delar från sina fästen. Det kändes inte bara dumt men också surt.

Charm tittade väldigt storögt på vad jag höll på med när inte matte nu var hemma, och Raising vände både ryggen och bakdelen åt mig i sin hage. Jag fanns inte för hans del. Men gamle pålitlige Danson sa att "du får klappa mig som tröst". Han kom så nära elstängslet som det gick.

Förra gången jag var där, stod han precis  utom räckhåll! Rocky muttrade idag i sin hage.

Rocky och Kingen är hingstar. Gamle Danson stod ju i Rödje på ridskolan förr, och han vann (överlägset), titeln "Populäraste hästen" varje år. Nu går han som pensionär och skrotar, med ett dödshot hängande över sig. Rocky i hagen bredvid, har som mål att avrätta stackars Dannelufs. Iofs är det ett antal eltrådar emellan, som Rocky vet hur de känns, men ändamålet kan ju till nöds hela medlen... För i Dannes hage går även två ston, och det är ju hårda bud... Gå i samma hage som en gammal valack, när han, Rocky, finns!

Grannens lilla valp, Milton, är så sööööööööööööööööööt! Nu har han börjat skälla med. När stora Filippa skäller, så hör man lilla Miltons pipiga skall efter. Han ska bli en labrador, brun.

En gång, före min tid, var mina föräldrar i sommarstugan. Den ligger ensam i skogen. Det åskade sju nätter på rad, och de stack varje gång till nästa stuga en mil bort till släkten. Det hade aldrig Jane Knudsen gjort.

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards