Alla inlägg den 22 september 2012

Av Lena Carlsson - 22 september 2012 15:03

Nu har jag läst i två andra personers bloggar så nu har jag glömt vad jag själv skulle säga.

Det regnar ute i alla fall, och jag som hade tänkt ut och plocka, eller åtminstone leta, trattisar. Någon sa igår att de inte bara kommit upp utan dessutom är stora. Så säkrast att ge sig ut och förse sig, idag är Britt i grannsamhället norrut så egentligen borde jag trots regnet... Herregud jag har ju ändå regnkläder på mig, mot älglopporna!

Jag köpte ljung på torget, dels till kyrkogården och dels till mig själv ihop med prydnadskål. Får se om jag får ihop något av det. Har inget snille för såntdär, får väl se i tidningar de har ju alltid förslag på sånt.

Idag på morgonen så vaknade i vanlig tid, och en stund senare stövlade jag bokstavligen ut och tog in tidningen. Sen låg jag väl en halvtimme - trekvart och undrade om jag skulle äta frukost. Jo det skulle jag, upp och göra iordning! Tog filen med mig tillbaka till sängen, mumsade och läste tidningen. Sen somnade jag igen, ojdå... Och väl till liv igen så hämtade jag smörgåsar och kaffe och fortsatte där jag slutat. Vem sa ordet långfrulle???

Se där ja, där kommer två hurtbullar nerför backen, den ene har ett metspö i handen. Varför inte förresten, fisken nappar ju faktiskt bäst när det regnar!

Nej, nu ska jag göra lite annan nytta för mig någon annanstans. Tror jag. Ringa och höra om Inger är hemma t.ex., det skulle hon gärna få vara! Så kan hon få sina blommor människan. Åh, jag blev nästan avundsjuk själv när jag såg buketten. Nu kommer jag inte ihåg vad de heter bara för det, men det är två djupröda och en vit. Höstfärger liksom!

Förut gick ambulansen nerför backen här med flashande blåljus. Efter en stund upp igen i normal fart. Huga. En stund senare kom det en firmabil med rep bakom - den bogserade min granne. Hahaha! Det var roligt för den grannen hälsar ändå aldrig på mig, så han kan ha det. Hahaha!

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards