Alla inlägg den 10 augusti 2013

Av Lena Carlsson - 10 augusti 2013 17:46

Jamen det var ju inte igår jag var här. Förut idag innan jag körde på Karl-Oskar så hade jag en lång harang att skriva här, men nu har en hel del av det försvunnit. Igår hade jag också rätt mycket jag funderade på efter att jag hört VOID, men rock-mamma Madde hade brått hem. Så vad var det nu jag hade att säga då? Ja, t.ex att det är otroligt vilken skillnad det är på dessa rockartister på scenen eller nere på marken! På scenen var de målade (det var de förvisso direkt efteråt också), headbangade (Madde och jag försökte med för kalufser har vi ju!), sjöng med hes rockröst och förkunnade att de "ville se blod". Sen efteråt nere på marken, kommer ena gitarristen med ett utseende som "klassens plugghäst" ungefär. Ööhh...han stod ju nyss däruppe med vrålande gitarr vilt headbangande? Pontus kommer raka vägen till mamma (hon skulle ju skjutsa hem, son och grejer) och sångaren kommer och framstår som björnen Nalle Puh.

Fast jag tycker att VOID hade bättre framträdande än de som kom efter!

Gläder mig så länge det varar åt att jag bor denna sidan sjön. För det är så mörka moln på andra sidan.

Jag hörde Robin Stjernberg på långt håll igår kväll, ändå något. Och fikade på det där nya stället i Bländapassagen, det var premiär för mig. Såg Växjös kändis Scott Goodwin på 5 meters avstånd. Lite kul! Han såg minsann - inte helt oväntat - likadan ut i verkligheten som på bild. Han stod och räknade ölburkar för någon som inte tyckte att det var fullt lika kul (som jag) att han råkat komma.

Senare när jag stod och väntade på bussen, mitt i natten, kom han och sex kolleger gåendes i full fart mot stationen och järnvägen. Ut på den och så spred de sig över spårområdet. Nyfikna i struten blev vi väl lite till mans som stod där, men vi lär ju aldrig få veta. Gissningarna var allt från "nån som ska hoppa" till "en bomb". Bussen avgick hemåt vid 00:15. Alldeles försent i min ålder! Och innan man kommit i säng ska vi inte tala om vad klockan var.

Vilket dock inte hindrade mig från att åka in en liiiten tur idag med. Fast ikväll ska jag verkligen vara hemma!!!






Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards