Alla inlägg den 10 mars 2012

Av Lena Carlsson - 10 mars 2012 15:53

OK tänkte jag skulle tota ihop något inlägg här med. Inser allt mer att två veckor bara försvunnit ur mitt liv, så t.ex noterade jag inte när vi bytte månad från februari till mars. Och ute hade det plötsligt också hänt saker. Men nu är jag nästan ifatt och känner mig ganska pigg idag. Om det inte vore för hostan som aldrig tycks vilja ge sig, det kraxas och hostas lika bra idag som alla andra dagar. Det är rätt äckligt...och tröttande. Och låter illa inför andra.

Usch jag känner mig som en idiot. Inte ett handtag har jag gjort i trädgården fast jag varit hemma så länge, och inte har jag vårstädat eller ens städat inne heller. Alla andra är så flitiga med sånt. Jag har verkligen haft dåligt samvete för detta varenda dag. Å andra sidan har jag hunnit lyssna mycket på min nya ljudbok, "Pojken som slutade gråta" av Ninni Schulman. En riktigt bra bok enligt mig!

Nu mulnar det visst på ute. Men det har varit en fin dag förut. Åh, mina stackars pippiar ser helt fördärvade ut. De har ju inte heller fått sova när jag hostat både dag och natt, kan jag tro! Hoppas att jag inte satt över det på dem.

Nej, nu är det dags att börja planera dagens middag, fisk i ugn med rosmarinpotatis. Det står på två olika ställen i samma bok, men jag inbillar mig att det passar ihop i och med att rosmarin ju kallas havets dagg. Som förrätt tänkte jag mumsa i mig en halv avokado, och som dessert citronsoppa.

Sammanlagt låter det väl rätt nyttigt egentligen?

Presentation

Välkommen till mig!

Omröstning

Hur tidigt ska man göra sommarplaner?
 Från ena sommaren till den andra
 Ett halvår innan
 En månad innan
 Sommarplaner??
 Samma dag!
 Aldrig eftersom hemma är bäst

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lena Carlsson


Ovido - Quiz & Flashcards